Alla on ohjeet, miten otat toiminnon käyttöön tietokoneellasi. Olemme aiemmin kertoneet KotiMikro-lehdessä hyvin erityisestä Godmode-kansiosta. Microsoftilla on jo vikakorjaus tulossa, ja saat sen pienellä päivityksellä. Hyväksymisen jälkeen asennusavustaja alkaa automaattisesti lataamaan asennustiedostoja. Voit turvallisesti käyttää tietokonetta samaan aikaan. Microsoft kuitenkin suosittelee että käyttäjät odottaisivat latauksen tulevan virallisesti normaalin päivitystoiminnon kautta jakeluun.

Power Throttlingin hallinta Windows 10:ssä

Windows 11 on julkaistu, mutta uudessa järjestelmässä ilmenee jatkuvasti uusia ongelmia. Seuraavalla sivulla valitse ’USB-muistitikku’ (paitsi jos käytät vielä DVD-asemaa ????) ja seuraavalla https://dllkit.com/fi/dll/kernel32 sivulla valitse sopiva muistitikku.

Useita Windows 11

Tarvitset ainoastaan muistitikun jossa on vähintään 8 gigatavua tilaa. Muistitikku täytyy formatoida eli tyhjentää, joten varmista ettei se sisällä tarpeellisia tiedostoja. Windows 11 asentuu uudelleenkäynnistyksen yhteydessä eikä vaadi lisää toimia sinulta. Muutaman minuutin kuluttua pääsetkin jo nauttimaan Windows 11 antimista. Jos löydät jonkun yllä olevista nimityksista ja se on ’Disable’ tilassa, aseta se ’Enable’ tilaan ja tallenna muutokset. Jos TPM löytyy ja on jo aktiivinen, voit tarkistaa sen version TPM-valmistajan tiedot laatikosta. Jos määritysversio 2.0 tai uudempi, on kaikki kunnossa.

  • Jos sinulla ei vielä ole Windows 11 -käyttöjärjestelmää, mutta olet kiinnostunut vaihtamaan siihen, voit asentaa järjestelmän Etunurkan Windows 11 Installation Assistant -työkalun avulla.
  • No, nää on näitä ikuisia näkemyseroja kun koko elämän pelannu tietsikalla 99% peliajasta.
  • 50 minuuttia ja sen jälkeen ei ole mitään takeita päästä kokeilemaan.
  • Eiköhän tämän kanssa jälleen aikaa saa kulumaan.
  • Sitten aseta mikä tahansa nimi asemalla ja valitse tiedostojärjestelmäksi NTFS.

Windows Update -työkalu saattaa vielä näyttää ettei kaikki ole kunnossa, mutta tieto tuntuu päivittyvän sinnekin muutaman uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Juu ja omaan korvaan kuulostaa aivan kummalliselta että first/third person shootereita pelataan pädillä. Kertoo paljon sen touhun kömpelyydestä se, että ilman aim assistia ollaan ahdingossa.

Amd Julkaisi Radeon Software Adrenalin 21 113

Nyt saat Windows 11 -ilmoituksen Windows Update -asetuksissa Pidä Windows-tietokoneesi päivityspalvelua silmällä lähiaikoina. Jos tietokoneesi on valmis Windows 11 -käyttöjärjestelmän käyttöönottoon, saat onnitteluviestin Microsoftilta.

Lähes Kymmenen Vuotta Vanha Roolipeli Saa Virallisen Laajennuksen Tässä Kuussa

No, nää on näitä ikuisia näkemyseroja kun koko elämän pelannu tietsikalla 99% peliajasta. Viitisen matsia tuli pelattua ja tuntui halolota ja näytti halolta mutta tuntui myös sopivasti tuoreelta.