Når oppgraderingen er i gang, kan du kontrollere om enheten din kvalifiserer ved å gå til Innstillinger/Windows Update. Det kommer mer informasjon om hvordan dette blir presentert, på et senere tidspunkt.

  • For øyeblikket er testversjonen av Windows 11 kun tilgjengelig for de som er med i Dev-kanalen.
  • Hvis det ikke er spesielle grunner for det motsatte, bør denne funksjonen alltid være slått på.
  • Velg add setting ok søk etter Telemetry, gå til system og velg Allow Telemetry.
  • Et inspirerende nytt utseende gir en roligere opplevelse.

Microsoft kaller det den dllkit.com/nn/dll/adbwinapi moderne livssykluspolicyen. Når maskinen er startet på nytt, gå inn på Windows update via innstillinger . Fryatt [sitat…] Får fremdeles ikke til å innstalere Windows Update.

Vi forteller deg hvordan du får tak i den – les mer. Les flere saker og se nyttige tips og nyheter på Facebook siden vår.

Introduksjon Til Versjonskontroll Av Ola Lie

Du vet, kjenninger som Paint, Kalender, E-post, Film og TV, Været og flere. Mange bruker imidlertid aldri disse appene, og foretrekker programmer som er mer funksjonsrike eller har et annet design til å hjelpe seg med de samme tingene. Frem til nå har en simpelthen måtte lære seg å overse Microsoft-appene, for de har vært som limt fast i systemet. Det du vil legge aller best merke til i mai-oppdateringen er at brukergrensesnittet har endret seg. I fjor fikk Windows 10 en såkalt mørk modus, mens nå introduserer Microsoft en lys modus. Denne gjør menyer, vinduer og grafikk lysere og lettere.

Først må du se hvilken kanal din enhet tilhører. Du kan her velge "Semi-Annual Channel" i stedet for "Semi-Annual Channel ". Det finnes også en mulighet for å lage installasjonsmedier for enten oppgradering av en Windows 10-basert PC eller en ren installasjon.

Lei Av At Pc

Også selveste startmenyen skilles ut i en egen prosess for å sørge for at den er så responsiv som mulig. Det gjelder spesielt for brukere som slår på pc’en, bruker den til jobben er utført, og deretter slår den av med en gang.